Személyre szabottan

Ön kitalálja, mi megvalósítjuk!

A legkülönlegesebb megkereséseink, melyekre örömmel vállalkoztunk:

„Szeretnénk egy olyan 780 fős bulit szervezni, mint a The Gatsby című filmben volt. A bulin a filmben megjelenő fejdíszekhez és karkötőkhöz hasonlókat szeretnénk elkészíttetni az arra vállalkozó vendégeinkkel, valamint testfestést is szeretnénk kérni egy olyan technikával, ami itt Magyarországon nem ismert. „

230 fős nemzetközi vendégösszetételű rendezvényre szeretnénk rendelni egy játékkészítő programot. Baba- vagy állatfigurákat kellene készíteni esetleg a táskavarrás is szóba jöhet. A játékkészítés folyamatát előtte egy prezentáció keretében kellene elmagyarázni. A vendégek nagyobb része nem tud varrni, ennek tudatában kérem összeállítani az ajánlatot.”

„Cégünk márciusban csapatépítő tréninget tart. Ehhez szeretnénk ötleteket kérni az Alkotás öröme foglalkozásokból. Munkatársaink nagyrésze nő, de szeretnénk a férfiakat is bevonni!

Karácsonykor szeretnénk egy jótékonysági rendezvényt, 100 db játékot készítettetnénk a vendégeinkkel, melyek utána a Mikulásgyárba kerülnek. Konkrét ötletünk még nincsen, csak annyi, hogy 50 lánynak való és 50 fiúnak való legyen!”

Önnek is van ötlete?

Ajánlatot kérek!